راهنمای مطالعه:

  • خرما میوه ای پر انرژی
  • مقدمه
  •  خواص خرما
  • انواع خرما

مقدمه:

همانطور که احتمالا خود می دانید خرما انواعی دارد. خرما جزء میوه هایی است که علاوه بر خواص زیادی که دارد، می تواند برای افرادی که نیاز به انرژی زیادی در روز دارند مفید باشد. در این مقاله سعی داریم شما را از خواص خرما و انواع  آن آگاه کنیم.

خرما میوه ای پرانرژی

خرما

خرما از درختی به اسم نخل چیده می شوند. این میوه در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری کشت می شود. خرما میوه ای است که در قرآن کریم 42 بار ذکر شده است. از این رو خرما به عنوان میوه بهشتی یاد می شود. بعضی اولین پیدایش خرما را در هندوستان می دانند. به علاوه باستان شناسان می گویند پیدایش این میوه به پنج هزار سال پیش بر می گردد.

از دیروز تا به امروز خیلی از دانشمندان بر این باور بوده اند که خرما در پیشگیری از سرطان مفید است. یکی از انواع سرطان که با خوردن خرما از آن جلوگیری می شود سرطان های مربوط به دستگاه گوارشی است. خرما دارای انواع ویتامین های  E، C، B، A است. از دیگر خواص خرما می توان به داشتن مواد معدنی نیز اشاره کرد.

خرما علاوه بر موارد ذکر شده دارای فسفر، آهن، کلسیم، ید و منیزیم می باشد. این موارد ذکر شده همگی در داشتن جسمی سلامت بسیار اهمیت دارند به همین دلیل است که باید حداقل روزی یک عدد خرما مصرف شود.

انواع خرما

  1. خرمای پیارم

خرما پیارم

این نوع خرما معمولا در استان هرمزگان به عمل می آید. این خرما به دلیل اینکه قند موجود آن به صورت فروکتوز است  برای افراد دیابتی مناسب می باشد. البته این نوع خرما به صورت نیمه خشک و نیز دیر رس می باشد.

  1. خرما شاهانی

خرما شاهانی

این نوع خرما از پرطرفدار ترین انواع خرما می باشد. این خرما از انواع خرما درجه یک می باشد. این خرما دارای بافتی نرم است که از آن می توان برای تهیه شیره خرما استفاده کرد. اسم های دیگر این خرما : شاوانی، شانی و خورک است.

  1. خرمای زاهدی

خرما زاهدی

این خرما نسبت به بقیه خرما ها شیرینی کمتری دارد. به همین دلیل طرفداران زیادی دارد. این خرما دارای بافتی نرم اما از پوست ضخیمی برخوردار است. این خرما مانند خرمای پیارم به صورت نیمه خشک می باشد. در آخر این نوع خرما در جنوب ایران کشت می شود.

  1. خرمای کبکاب

خرما کبکاب

خرمای کبکاب از بهبهان به دیگر مناطق ایران صادر می شود. پوست این خرما نسبت به دیگر انواع خرما ضخیم تر است خرمای کبکاب مانند دیگر انواع خرما از طرفداران زیادی برخوردار است.

  1. خرمای خاصویی

خرما خاصویی

خرما خاصویی از دیگر خرماها کوچکتر و به شکل بامیه است. این خرما نیز مانند خرمای کبکاب در بهبهان کشت می شود. خرما خاصویی دارای قابلیت ماندگاری بالایی نیز است.

  1. خرمای شکری

خرما شکری

خرمای شکری در قصیم عربستان و نواحی جنوبی ایران کشت می شود. این خرما شیرینی زیادی دارد و البته به صورت ترد می باشد. خرمای شکری از کلسترول پایینی برخوردار است.

  1. خرمای استعمران

خرمای استعمران

خرمای استعمران از قند و کالری بالایی برخوردار است. این خرما در خوزستان کشت می شود. خرمای استعمران از انواع  خرمای نیمه خشک به حساب می آید.

  1. خرمای برهی

خرما برهی

خرمای برهی مزه کاراملی دارد که به صورت خامه ای نیز می باشد. ریشه این نوع خرما از عراق می باشد.

  1. خرمای خضراوی

خرما خضراوی

خرمای خضراوی را می توان به صورت های خارکی و رطبی مصرف کرد. همانند خرمای برهی این نوع خرما نیز خواستگاه عراقی دارد.

  1. خرمای ربی

خرما ربی

خرمای ربی در منطقه سیستان و بلوچستان کشت می شود. خرمای ربی از انواع خرمای نیمه خشک است. خرمای ربی به صورت کشیده است و ماندگاری نسبتا بالایی دارد.

  1. خرمای مدژول

خرما مدژول

خرمای مدژول به ملکه خرما معروف است. خرمای مدژول بافتی نرم و شیرینی نسبتا بالایی دارد. این نوع خرما در آمریکا طرفداران زیادی دارد.

  1. خرمای مرداسنگ

خرما مرداسنگ

خرمای مرداسنگ در منطقه کرمان کشت می شود. خرمای مرداسنگ به مقادیر کمی تولید می شود به همین دلیل بیشتر در کرمان و برخی از نواحی جنوبی ایران یافت می شود.

خواص شگفت انگیز خرما

  1. ازبین برنده یبوست

از آنجایی که خرما از مقادیر بالایی فیبر برخوردار است به عنوان میوه ملین یاد می شود.

  1. استحکام و قوا بخشیدن به استخوان

اسکلت انسان

از آنجایی که خرما سرشار از کلسیم، پتاسیم، آهن، منگنز و مس است، می تواند به رشد و استحکام استخوان کمک کند.

  1. نیکوتین و پاتوژن

خرما به دلیل داشتن  نیکوتین در خود به درمان اختلال های روده کمک کند. با مصرف خرما می توان از رشد پاتوژن  جلوگیری کرد. با خوردن خرما می توان به رشد باکتری های مفید در روده کمک کرد.

  1. خرما، آهن و کم خونی

گلبول قرمز

همانطور که مطالعه کردید خرما منبع آهن است. خرما برای کسانی که از کم خونی رنج می برند می تواند منبعی از آهن و دیگر مواد معدنی باشد.

  1. درمان حسایت فصلی

خرما دارای سولفور ارگانیک است. بر اساس مطالعاتی که در سال 2002 انجام شده است، ترکیب سولفور ارگانیک می تواند برای افرادی که دارای حساسیت فصلی هستند کمک کند.

  1. لاغری

کاهش وزن

خرما از مواد معدنی و مواد مورد نیاز بدن مانند: پروتئین، شکر و ویتامین ها تشکیل شده است. اگر می خواهید از لاغری دوری کنید و به وزن خود اضافه کنید، می توانید خرما را در رژیم غذایی خود اضافه کنید. اما به یاد داشته باشید خرما را به اندازه در روز مصرف کنید.

  1. برگرداندن انرژی از دست رفته

قندهای موجود در خرما به صورت های فروکتوز، ساکاروز و گلوکز می باشد. این منبع قندی می تواند در بازیابی انرژی از دست رفته کمک کند. شما می توانید خرما را همراه با صبحانه، به صورت میان وعده یا به صورت عصرانه مصرف کنید.

  1. ویتامین و پتاسیم برای تقویت سیستم عصبی

اعصاب

به دلیل اینکه خرما از ویتامین برخوردار است، می تواند به تقویت سیستم عصبی کمک کند. در کنار ویتامین ها پتاسیم می تواند مغز را هوشیار نگه دارد.

  1. سلامت قلب با خرما

قلب

برای اثر بخشی تاثیرات خرما بر بدن می توانید خرما را به مدت یک شب در آب بخیسانید. همانطور که گفته شده است خرما سرشار از پتاسیم است که برای قلب مفید است. پتاسیم موجود در خرما برای جلوگیری از سکته و دیگر بیماری های قلبی کمک کند.

  1. بهبود اسهال

همانطور که گفته شد خرما سرشار از فیبر و پتاسیم است. هر دو ماده نه تنها به درمان اسهال، بلکه به بهبود مشکلات گوارشی کمک می کند.

  1. سرطان معده

سرطان معده

خرما علاوه بر تمام ویژگی های گفته شده، می تواند در بروز انواع سرطان مانند سرطان معده جلوگیری کند.

خواص خرما را در ادامه بخوانید:

  1. کمک به تنظیم کلسترول
  2. کمک به تنظیم فشار خون
  3. حافظ سلامت قلب و مغز
  4. جلوگیری از سرطان کولون
  5. جلوگیری از شب کوری
  6. جلوگیری از هموروئید
  7. سلامت و شادابی پوست
  8. جلوگیری از ریزش مو
  9. تقویت سیستم ایمنی بدن
  10. سلامت افراد بارداری

درمان انواع بیماری ها با خرما

  1. درمان اختلالات روده ای
  2. درمان کم خونی
  3. رشد و استحکام استخوان
  4. کاهش چربی دور شکم

مطالب مرتبط:

 

  • برای مشاهده و تبلیغ رایگان محصولات کشاورزی می توانید به اینجا مراجعه کنید.
  • برای بازدید بلاگ خاک اپ نیز می توانید به اینجا مراجعه کنید.

کشاورزی خرما ,خرمای ,انواع ,صورت ,های ,میوه ,می شود ,این خرما ,می باشد ,به صورت ,خرما از ,نواحی جنوبی ایران ,خرما دارای بافتیمنبع

بررسی خواص خرما و انواع آن

بذرگل و انواع آنها

انواع کود

انواع خاک کشاورزی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید اسباب بازی به صورت اینترنتی فروش زغال justuslyhapz3 blog گل فروشی فیلم , اهنگ , خبر , سریال دانلود فیلم و سریال فروش انواع سرویس خواب برنامه های پولی کافه بازار خرید اینترنتی پارکت آرتا